bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocatie
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bedankjes.jpg
Bedankjes
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
huwelijksnacht.jpg
huwelijksnacht
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
dansles.jpg
Dansles
kerkelijk-huwelijk.jpg
Voltrekking-Zegening


Bruidsbeurzen in Gelderland.

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Gelderland. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow in Gelderland missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen deze dan toevoegen aan deze pagina.


 Trouwbeurs met bruidsmodeshow
Datum:03-02-2018
Locatie:Heerlickheijd van Ermelo
Adres:Staringlaan 1
Plaats:Ermelo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:www.heerlickheijdvanermelo.nl/event/trouwbeurs-met-bruidsmodeshow/
  
Trouwbeurs met bruidsmodeshow tijdens de Open Top Trouwlocatie Route op 3 februari 2018 in de Heerlickheijd van Ermelo op de Veluwe. De trouwbeurs is geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Meld je aan voor de beurs en de bruidsmodeshow middels het formulier op onze website zodat je verzekerd bent van een plekje tijdens de modeshow. Kom de romantische sfeer proeven van deze officiële trouwlocatie en maak kennis met de beste trouwleveranciers, veelal uit de regio. De entree is gratis.


Archief bruidsbeurzen Gelderland

Hieronder zie je een overzicht van bruidsbeurzen die onlangs eerder in Gelderland e.o. hebben plaatsgevonden. Veel van deze beurzen worden jaarlijks, in dezelfde periode, georganiseerd.


 WeddingFair Tilburg
Datum:26-11-2017
Locatie:Koning Willem II Stadion
Adres:Goirlese Weg 34
Plaats:Tilburg
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Tilburg vindt plaats op zondag 26 november in het Koning Willem II Stadion. Van 11.00 tot 17.00 uur kun je kennismaken met verschillende trouwbedrijven. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moordboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas.


 WeddingFair Zwolle
Datum:12-11-2017
Locatie:Hotel Lumen, Stadion PEC
Adres:Stadionplein 20
Plaats:Zwolle
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Zwolle vindt plaats op zondag 12 november in de supporterslounge van PEC in het luxueuze Hotel Lumen, IJsseldeltacenter, naast het Zwolse Stadion. De trouwbeurs is open van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Alle bruiden ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Ga jij trouwen en ben je op zoek naar een trouwlocatie, trouwvervoer, trouwringen, een bruidsjurk, sieraden, bruidsmake-up, huwelijksbedankjes, bruidssuikers, een professionele discoshow of live entertainment; dit en nog veel meer vind je op de trouwbeurs. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas.


 WeddingFair Amsterdam
Datum:22-10-2017
Locatie:Brasa Dance Studios
Adres:Kuiperbergweg 31B
Plaats:Amsterdam-Zuidoost
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Zondag 22 oktober van 11.00 tot 17.00 uur is Amsterdam helemaal in bruidssferen! Meer dan 40 verschillende trouwbedrijven zijn de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de Hoofdstad...) Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda! Die mag je gratis meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later. Kom gezellig naar dé bruidsbeurs in Amsterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard".


 WeddingFair Heiloo - Alkmaar
Datum:08-10-2017
Locatie:Cultuurkoepel Heiloo - Landgoed Willibrordus
Adres:Kennemerstraatweg 464
Plaats:Heiloo
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 8 oktober vindt de 3e editie van Bruidsbeurs WeddingFair plaats in de Cultuurkoepel van Heiloo, bij Alkmaar. Je ontvangt de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. Ook kun je kennismaken met diverse trouwbedrijven. De entree van de WeddingFair is gratis. De Cultuurkoepel is de voormalige kerk van de kloostergemeente. De locatie doet nu dienst als feest- en trouwlocatie in de gemeente Heiloo en is gelegen in een uitgebreid parklandschap wat sinds kort de naam draagt "Landgoed Willibrordus".


 Bruidsbeurs Erica
Datum:08-10-2017
Locatie:Fletcher Hotel-Restaurant Erica
Adres:Molenbosweg 17
Plaats:Berg & Dal
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Natuurlijk organiseren wij ook in 2017 weer de bruisende inspiratiebeurs in Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Op deze schitterende trouwlocatie, gebouwd in de stijl van een landhuis, zijn de mogelijkheden voor een unieke huwelijksdag oneindig. Laat u tijdens deze sfeervolle bruidsbeurs informeren en inspireren door tal van leveranciers die voor u klaarstaan. Laat ons vooraf weten dat u naar deze veelzijdige trouwbeurs komt en ontvang de Fletcher Trouwen Shopper gratis!


 WeddingFair Den Haag
Datum:17-09-2017
Locatie:Haags openbaar vervoer museum De Tramremise
Adres:Parallelweg 224
Plaats:Den Haag
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
WeddingFair Den Haag is een spetterende trouwbeurs én de entree is gratis. WeddingFair bied je meer dan 50 échte, verschillende bedrijven, live workshops, Wedding-moodboard maken, live entertainment, weddingshopper met de Trouwagenda voor alle bruiden. Én je maakt kans op spetterende hoofdprijzen! Je kunt de auto gratis parkeren aan de Fruitweg, dat is aan de andere kant van de kruising. 200 meter lopen naar de Remise.


 Bruidsbeurs "Ja, ik wil!"
Datum:27-08-2017
Locatie:Charme Hotel Oranjeoord
Adres:Hoog Soeren 134
Plaats:Hoog Soeren
Aanvangstijd:12.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Charme Hotel Oranjeoord en Stralend Middelpunt organiseren voor de achtste keer Bruidsbeurs "Ja, ik wil!" met vele standhouders en twee bruidsshows. Op zondag 27 augustus kunnen jullie van 12.00 tot 17.00 uur Charme Hotel Oranjeoord bezichtigen. Tegelijk kunnen jullie bij standhouders informatie verzamelen over alles wat jullie nodig hebben om van jullie Grote Dag jullie Perfecte Trouwdag te maken. Naast het proeven van de sfeer (en de keuken!) en het bekijken van modellen in bruidsmode tijdens een show om 13.30 en 16.00 uur kunnen jullie terecht bij o.a. Trouwambtenaar Jeanette de Vos-Michel, Song-Smederij, Stralend Middelpunt en nog veel meer! De entree is gratis. Wanneer jullie je inschrijven bij de ingang, krijgen jullie een goodiebag. En mochten jullie, na het ontvangen van een eerste offerte, besluiten jullie trouwdag bij Charme Hotel Oranjeoord te laten plaatsvinden, dan krijgen jullie de huwelijksnacht in een luxe kamer cadeau. Tot dan!


 WeddingFair Amstelveen
Datum:02-04-2017
Locatie:Emergohal
Adres:Langs de Akker 3
Plaats:Amstelveen
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom gezellig op zondag 2 april WeddingFair Amstelveen in de Emergohal. Alle bezoekers ontvangen de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda 2017 - 2018 met een totale waarde van ruim 15,-! De Emergohal is makkelijk te bereiken, het openbaar vervoer stopt nagenoeg voor de deur en je kunt de auto gratis parkeren. Kom gezellig naar de trouwbeurs van Amstelveen. De entree is gratis. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle aanstaande bruiden ontvangen een leuke beurstas. Be there!


 Trouwbeurs Veluvine | Die ene Dag
Datum:01-04-2017
Locatie:Veluvine
Adres:F.A,. Molijnlaan 186
Plaats:Nunspeet
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:15.00 uur
Info:
  
Hoe wil jij dat jouw mooiste dag eruit komt te zien? Wil je een dag vol romantiek, een vintage sfeer of kies je voor een exclusieve, ecologische of culturele dag. Je leest het al, tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Kom op zaterdag 1 april ideeën op doen en praat met verschillende bedrijven uit de trouwbranche. Zij kunnen jullie op weg helpen en er zo samen met jullie voor zorgen dat het een onvergetelijke dag gaat worden! De entree is gratis.


 One Day Wedding - Late Night Edition
Datum:26-03-2017
Locatie:Fletcher Hotel Landgoed Avegoor
Adres:Zutphensestraatweg 2
Plaats:Ellecom
Aanvangstijd:14.30 uur
Sluitingstijd:20.00 uur
Info:
  
Dit jaar vindt er een One Day Wedding plaats in Fletcher Landgoed Hotel Avegoor. Deze editie wordt nog leuker en waanzinniger dan voorgaande edities. We zullen later beginnen en langer doorgaan. Het wordt letterlijk en figuurlijk een groot feest! Op zoek naar inspiratie, informatie en een geweldige dag? Dan is dit evenement precies wat jullie nodig hebben. Jullie zullen volledig in de watten worden gelegd, overspoelt worden met gifts en er zijn tal van overheerlijke lekkernijen aanwezig. Alle leveranciers staan klaar om jullie te ontmoeten en jullie kunnen optimaal inspiratie opdoen voor jullie speciale dag. Meer informatie >>>


 WeddingFair Rotterdam
Datum:19-03-2017
Locatie:Worldhotel Wings
Adres:Rotterdam Airportplein 55
Plaats:Rotterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Kom op zondag 19 maart naar de mooiste en grootste trouwbeurs van Zuid-Holland. Je bent welkom van 11.00 tot 17.00 uur. Alle bruiden ontvangen tijdens WeddingFair Rotterdam een hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda met een totale waarde van ruim 15,-! De entree is gratis. Dus kom gezellig naar de beurs in Rotterdam. Ook kun je deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Ook ontvangen alle bruiden een leuke beurstas.


 De Trouwbeurs van Breda!
Datum:05-03-2017
Locatie:Grote Kerk Breda
Adres:Kerkplein 2
Plaats:Breda
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.30 uur
Info:
  
De liefde van uw leven heeft ja gezegd! Tijd voor een uniek huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de 1e editie van De Trouwbeleving van Breda die plaats vindt op zondag 5 maart in de schitterende Grote Kerk van Breda. Op deze dag zullen er twee wedding shows worden gehouden. Omringd door zo'n 30 a 40 prachtige exclusieve trouwbranche ondernemers. Ook maakt u kans op die VIP Wedding Cheque t.w.v. meer dan 2.000,-. Op de Trouwbeleving vindt u alles voor uw trouwdag! Entree: 5,- (aan de deur) incl. bubbels en The Wedding Show (bruid en bruidegom).


 WeddingFair Amsterdam
Datum:19-02-2017
Locatie:Zuiderkerk
Adres:Zuiderkerkhof 72
Plaats:Amsterdam
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Op zondag 19 februari van 11.00 tot 17.00 is de unieke Zuiderkerk in hartje Amsterdam helemaal in bruidssferen! Op deze schitterende, pas gerestaureerde locatie, die iets verscholen aan een eigen plein ligt zijn meer dan 40 verschillende trouwbedrijven de hele dag in touw om jou bij te staan de perfecte trouwdag te organiseren. De entree is helemaal GRATIS! (waar heb je het nog in de hoofdstad...) Daarnaast ontvangen alle bruiden de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda. De Trouwagenda mag je gratis meenemen om elke dag je trouwbelevenissen te noteren en te bewaren voor later.


 Trouwbeurs Van Harten
Datum:12-02-2017
Locatie:Restaurant De Croy Pettelaar
Adres:De Pettelaarse Schans 1
Plaats:Den Bosch
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:16.00 uur
Info:
  
Trouwen anno 2017: dat is creatief, verantwoord en vooral van liefde. De jonge Brabantse ondernemers Babs Schuurmans en Renske de Veld introduceren op zondag 12 februari de eerste editie van de unieke trouwbeurs Van Harten in Den Bosch. Hun missie: weg met de onpersoonlijke en weinig inspirerende megatrouwbeurzen. Van Harten is een kleinschalig en persoonlijk evenement met leuke workshops, demonstraties en activiteiten om aanstaande bruidsparen te inspireren. Kom dus op zondag 12 februari naar Croy de Pettelaar in Den Bosch. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er workshops, demonstraties en andere activiteiten. Tickets kosten 5,50 p.p. of 8,50 voor 2 personen en zijn te bestellen via www.vanhartentrouwen.nl. Meer informatie over Trouwbeurs Van Harten vind je ook op Facebook of Instagram.


 WeddingFair Arnhem
Datum:05-02-2017
Locatie:Grote of Eusebiuskerk
Adres:Kerkplein 1
Plaats:Arnhem
Aanvangstijd:11.00 uur
Sluitingstijd:17.00 uur
Info:
  
Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar betrouwbare en innovatieve trouwspecialisten? Dan ben je bij WeddingFair aan het juiste adres! Er is veel te doen, te bekijken en je maakt kans om een set trouwringen te winnen! Leveranciers pakken uit met allerlei cadeautjes en kortingen voor jouw mooiste dag. TailormadeSuits is een van de deelnemers op deze trouwbeurs. Ook kun je gratis deelnemen aan de workshop "maak je eigen wedding-moodboard". Alle bezoekers ontvangen een leuke beurstas. De entree is gratis.


Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland
190_190_vierkant_1.jpg Flevoland
fox_banner_trouwlocatie.jpg Flevoland