bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocatie
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bedankjes.jpg
Bedankjes
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
beauty.jpg
Beauty
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
huwelijksnacht.jpg
huwelijksnacht
bruidsaccessoires.jpg
Accessoires
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
dansles.jpg
Dansles
kerkelijk-huwelijk.jpg
Voltrekking-Zegening

Heerlickheijd van Ermelo - TrouwlocatieNaar de website van Heerlickheijd van Ermelo - Trouwlocatie

Ja, ik wil... trouwen in de Heerlickheijd

Elkaar de eeuwige trouw beloven is een uniek moment. Een moment dat vervuld is van geluk, liefde, samenzijn met familie en vrienden en samen de toekomst ingaan. Zo'n belangrijk moment verdient een passende sfeer en een omgeving waarin liefde zich thuis voelt. Zeg niet alleen 'ja' tegen elkaar maar zeg ook volmondig 'ja' tegen de Heerlickheijd van Ermelo. Een prachtige trouwlocatie in de stijl van het beroemde Château de Versailles, het zomerpaleis van de Zonnekoning Louis XIV, in de nabijheid van Parijs. Deze warme sfeer ademt de hele Heerlickheijd een grandeur die bijna on-Nederlands is. Niet voor niets is deze bijzondere plek een officiële trouwlocatie op de Veluwe. Een inspirerende oase, die in alle facetten een sfeer van geluk, liefde en samen zijn uitstraalt.

Ja, ik wil... een bruisende feestavond!

Wanneer de schemering over de Veluwe valt en de kaarsjes en lampjes aangaan in en om het hotel, is er geen betere locatie voor een bruisend feest dan de Heerlickheijd van Ermelo. Wij hebben voor elk gezelschap, groot of klein, een geschikte ruimte om een spetterend feest te geven. Bij mooi weer kan het feest zelfs ook gedeeltelijk op het terras van De Marquis, met uitzicht over de fraai aangelegde tuin, worden gehouden. Willen jullie de feestavond extra spetterend beginnen? Kies dan voor onze spectaculaire champagnetoren. Bij de ontvangst van de feestgasten kunnen wij een bijzonder petitfourtje met jullie naam erop serveren. En natuurlijk hebben wij uitgebreide suggesties voor speciale borrelhapjes waaruit jullie een keus kunnen maken. Let's have a party!

Ja, ik wil... overnachten in de luxe bruidssuite

Hebben jullie ervoor gekozen om te trouwen op de Heerlickheijd van Ermelo? En willen jullie na afloop van jullie bruiloft in alle rust en luxe samen nagenieten van alle feestelijke momenten? Bij een reserveringswaarde van € 6.000,- of meer bieden wij jullie een geheel verzorgd bruidsarrangement aan in een van onze romantische bruidssuites. Want in onze bruidssuite wordt romantiek gemaakt... Bij de open haard komen jullie bij van de gezelligheid en de spanning van jullie trouwdag. Deze cocon van rust en romantiek brengt jullie na een lange, spannende dag even tot rust. Luxe canapés, vers fruit, een bruidsroos en rozenblaadjes liggen voor jullie klaar. En natuurlijk is er champagne! Voor een laatste toost op een onvergetelijke dag. De volgende ochtend kunnen wij jullie bruidsontbijt in de kamer serveren. De bruidssuite heeft een jacuzzi en een balkon dat uitkijkt over Het Prieel, de prachtige tuinen en het bos erachter.Staringlaan 1
3852LA te ERMELO
Tel: 0341-568585
Email: info@heerlickheijd.nl
Internet: www.heerlickheijdvanermelo.nl

 

Vraag hier direct een offerte of informatie aan bij:
Heerlickheijd van Ermelo - Trouwlocatie


Naam* Trouwdatum
Woonplaats    
Email*    
Telefoon*    
Optie
Toelichting:*
Vul hier zo uitgebreid mogelijk uw wensen in.
 
Terug naar het advertentieoverzicht .
Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

fox_banner_trouwlocatie.jpg Flevoland
Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Flevoland
190_190_vierkant_1.jpg Flevoland