Dorgelo Organisatieburo aanbod professionele Artiesten & Workshops

 • 1_dorgelo_organisatieburo_bruiloftmuziek
 • 3_dorgelo_organisatieburo_muziek_huwelijksdag
 • 2_dorgelo_organisatieburo_muziek_trouwdag
 • 4_dorgelo_organisatieburo_trouwdag_muziek
 • 5_dorgelo_organisatieburo_workshops
 • 6_dorgelo_organisatieburo_bruiloft-muziek
 • 1_dorgelo_organisatieburo_bruiloftmuziek
 • 3_dorgelo_organisatieburo_muziek_huwelijksdag
 • 2_dorgelo_organisatieburo_muziek_trouwdag
 • 4_dorgelo_organisatieburo_trouwdag_muziek
 • 5_dorgelo_organisatieburo_workshops
 • 6_dorgelo_organisatieburo_bruiloft-muziek
Naar de website  

Bruiloftmuziek voor jullie trouwdag

Ben je op zoek naar bruiloftmuziek voor jullie trouwdag? Dorgelo Organisatieburo beschikt over diverse top Artiesten en zou tijdens je trouwdag voor je gasten een Workshops kunnen organiseren, die ze altijd bij blijven!  Wij bieden professionele artiesten o.a. in de genres Pop, Jazz en Funk, Black Gospel, Easy Listening, Blues en Rock,  Boogie-Woogie, Latin en Klassiek. Door toewijding en creatieve ideeën onderscheiden wij ons door jullie ceremonie, feest met passende bruiloftmuziek tot een groot succes te maken.

Diverse genres bruiloftmuziek

Van live Sax bij huwelijksaanzoek, Singer-Songwriter bij burgerlijke trouwceremonie, Black Gospel tijdens kerkelijke trouwdienst, Jazz bij receptie, diner tot DJ of swingende liveband op jullie trouwfeest; het zijn zomaar een paar ideeën. Onze artiesten zorgen voor een onvergetelijke romantische trouwdag en jullie persoonlijke wensen zijn van harte welkom!

Workshops op je trouwdag

Vermaak je bruiloftsgasten als je een lange tijd tussen de ceremonie en de receptie hebt met onze workshops ‘Zingen’, ‘Goochelen’ of ‘Percussie’. 

Workshop Zingen

Ga met je vrienden de uitdaging aan met een workshop Zingen o.l.v. Nederlands beste gospeldirigent. De gasten studeren één of meerdere songs in en het gaat gepaard met humor en pit. Zangervaring is hier echt niet nodig; inzet en enthousiasme wel. Jullie gasten zullen er nog lang over napraten en zingen…..

Workshop Goochelen

Laat je gasten verbazen met de workshop Goochelen! Tijdens de goochelworkshop zullen er trucs bekeken, uitgelegd en geoefend worden en gaat gepaard met veel energie en humor. Ook leren jullie gasten trucs die ze mogen meenemen naar huis. 

Tip! Op recepties, feesten of tijdens het diner loopt de goochelaar graag rond en creëert hij een ontspannen sfeer en verwondering tussen en met gasten. Hij laat onder de neuzen van de gasten de meest onmogelijke dingen zien. Gewapend met zijn glimlach breekt hij het ijs het op elk feest.

Workshop Percussie

Een Workshop Percussie is een hele leuke en energieke activiteit voor iedereen, voor jong en oud. De gasten worden meegenomen naar West-Afrika, het land van de djembé en kan men kiezen uit allerlei trommels en percussie-instrumenten. Met humor en enthousiasme gaan zij gasten aan de “slag” om samen met jullie bruiloftsgasten een muzikaal en vooral ritmisch muziekstuk te maken! 

Meer informatie!

Enthousiast geworden, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Met passie organiseren wij livemuziek in stijl en denken graag met je mee! 

Dorgelo Organisatieburo

Fabriekstraat 41
7311 GM Apeldoorn
0620555577

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media