Peter de Jonge een feestje waarin iedereen wordt meegenomen!

  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
Naar de website  

Persoonlijke liedjes voor een unieke sfeer

Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd met dit fantastische voornemen! Deze dag moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd worden. Hebben jullie al gedacht aan de muzikale invulling van deze dag? Muziek brengt namelijk extra sfeer met zich mee en helemaal als het om een persoonlijk lied gaat. Peter beschikt over een warme, stevige stem waarmee hij vele harten kan veroveren. Hij kan een afwisselend programma op jullie trouwdag verzorgen met eigen liedjes, maar ook liedjes uit allerlei tijden en verschillende landen. Peter maakt graag contact met de mensen, interactie is dan ook de basis voor zijn optredens.

Peter hoort graag eerst van jullie wat jullie ongeveer in gedachten hebben. Hij doet zijn best om aan al deze wensen te voldoen. Passend bij het moment en iedere gelegenheid. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en zijn optredens zijn geheel akoestisch.

Juist dié liedjes die jullie vinden passen buij de bruiloft, gezongen door Peter. Hij kan en doet het graag voor jullie.

Kom in de stemming met de juiste muziek

"Ik pak mijn koffer en doe deze open. Ik haal mijn gitaar eruit en begin met zingen om mezelf even voor te stellen. Ik meng me tussen de feestende mensen om vervolgens iedereen te ontmoeten. Ik maak een praatje, zing een liedje en ga door naar de volgende. Door de juiste muziek komen mensen met elkaar in verbinding, dat is toch het mooiste wat er is? De liedjes zijn vermakelijk en een deelv an ons collectieve geheugen. Door de juiste muziek kunnen jullie goed in de stemming komen. Muziek geeft kleur aan het samenzijn."

"Hoeveel liedjes ik op jullie bruiloft mag verzorgen, hangt van jullie wensen af. Ik improfiseer en soms weet ik ook niet waar ik deze unieke teksten vandaan haal. Iemang zingt een strofe en ik haak dan zo in op zijn of haar verhaal. De beleving is voor mij dus niet zo nieuw als voor jullie. Verveling ken ik dan ook niet".

"De meeste bruidsparen kiezen voor een persoonlijk lied wat ik speciaal voor die gelegenheid instudeer. Als bruidspaar heb je hier dan altijd een speciale herinnering aan. Dat vind ik altijd zo'n bijzonder moment!"

Contact opnemen

Gage: € 350,- voor een optreden tot max. van enkele uren. Heb je nog vragen of wil je mij boeken voor je bruiloft? Neem dan gerust contact met me op. Dat kan via het formuliertje op deze pagina. Uiteraard mag je me ook appen of bellen. 

Peter de Jonge

Henri Dunantweg 20
7201EV Zutphen
0622032473

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:*

Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media