Huis Scherpenzeel exclusieve en intieme locatie voor bruiloften

  • 5_huis_scherpenzeel_trouwen
  • 4_huis_scherpenzeel_trouwlocatie
  • 3_huis_scherpenzeel_feestlocatie
  • 2_huis_scherpenzeel_trouwen-in-een-kasteel
  • 1_huis_scherpenzeel_kasteelbruiloft
  • 5_huis_scherpenzeel_trouwen
  • 4_huis_scherpenzeel_trouwlocatie
  • 3_huis_scherpenzeel_feestlocatie
  • 2_huis_scherpenzeel_trouwen-in-een-kasteel
  • 1_huis_scherpenzeel_kasteelbruiloft
Naar de website  

Stijlvol en romantisch trouwen in een kasteel

Willen jullie stijlvol en romantisch trouwen in een kasteel? Huis Scherpenzeel is de perfecte feest- en trouwlocatie voor jullie bruiloft! Jullie trouwdag kan uitbundig gevierd worden in een van de vijf unieke, stijlvolle ruimtes die momenteel gerenoveerd worden naar een eigentijds en sfeervol interieur. Dit wordt in de lijn gedaan van de andere locaties van Swijnenburg. Elkaar het ja-woord geven (binnen of buiten), receptie, diner en huwelijksfeest; tijdens jullie bruiloft kunnen jullie en jullie gasten van de ruimtes en het omliggende park gebruik maken. Het kasteel is omringd door een prachtig park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een mooi gazon. Vier jullie bruiloft op deze exclusieve en intieme locatie. Ook is Huis Scherpenzeel geschikt voor zakelijke bijeenkomsten of privéfeesten. Wij heten jullie van harte welkom!

Een goed te bereiken locatie

In het voorbereidingstraject kunnen jullie verwachten dat wij precies de juiste vragen stellen. Wij zullen er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Exclusiviteit gegarandeerd, want jullie zijn altijd het enige bruidspaar in het huis! Daarnaast ligt de locatie ook centraal gelegen in Nederland waardoor het voor gasten verpreid door heel Nederland goed te bereiken is. 

Herinrichting voor Huis Scherpenzeel

Momenteel wordt Huis Scherpenzeel heringericht. Vanaf 1 april tot 30 mei wordt er hard gewerkt in het huis. Er zal worden geschilderd, de vloeren worden vervangen en de bar wordt verplaatst. De historische elementen zullen bewaard blijven, maar er is ruimte gekomen voor nieuw meubilair wat zorgt voor een hedendaagse, frisse én stijlvolle uitstraling. 

We kijken uit naar jullie komst!

Huis Scherpenzeel

Burgemeester Royaardslaan 1
3925GG Scherpenzeel
0343-206001

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media