WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2022

WeddingFair Rotterdam - voorjaar 2022

WeddingFair Rotterdam is ontwikkeld om mega veel inspiratie op te doen voor jouw big wedding. Het aanbod tijdens deze trouwbeurs is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kan iedereen die binnenkort in het huwelijksbootje stapt inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De toegang is gratis.
 

Datum:
29-05-2022
Locatie:
World Hotel Wings
Adres:
Airportplein 55
Plaats:
Rotterdam
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Purmerend 2022

WeddingFair Purmerend 2022

Bezoek de leukste bruidsbeurs van Purmerend! WeddingFair Purmerend is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Deze beurs vindt plaats op zondag 12 juni 2022. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.
 

Datum:
12-06-2022
Locatie:
Markthal
Adres:
Koemarkt 52
Plaats:
Purmerend
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
Wedding Fair XL Stedendriehoek

Wedding Fair XL Stedendriehoek

Kom zondag 16 oktober 2022 naar het grootste trouw inspiratie evenement van Nederland! De Wedding Fair XL Stedendriehoek vindt plaats bij Skydeck in Teuge. Ruim honderd regionale toruwbedrijven zullen zich hier presenteren. Wij bieden je ruim 1000 vierkante meter aan inspiratie voor jullie bruiloft. De toegang is gratis en voor ieder bruidspaar staat er een leuke goodiebag klaar. Heb je als ondernemer interesse in deelname aan de Wedding Fair XL Stedendriehoek? Neem dan contact op met Marlene Haage via marlene@yourweddingphotos.eu.

Datum:
16-10-2022
Locatie:
Skydeck Teuge
Adres:
De Zanden 167
Plaats:
Teuge
Aanvang:
11.00 uur
Sluiting:
17.00 uur
 
 


Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media