Landgoed Middachten overnachten in de voormalige knechtenkamer boven het koetshuis

  • 4_landgoed_middachten_bruidssuite
  • 3_landgoed_middachten_overnachten-bruidspaar
  • 2_landgoed_middachten_huwelijksnacht_de-steeg
  • 1_landgoed_middachten_badkamer-bruidssuite
  • 4_landgoed_middachten_bruidssuite
  • 3_landgoed_middachten_overnachten-bruidspaar
  • 2_landgoed_middachten_huwelijksnacht_de-steeg
  • 1_landgoed_middachten_badkamer-bruidssuite
Naar de website  

De huwelijksnacht in een bijzondere sfeer

In de stijlvol verbouwde knechtenkamers boven het koetshuis van Kasteel Middachten kunt u uw huwelijksnacht doorbrengen in een bijzondere sfeer. De drie tweepersoonskamers hebben ieder hun eigen karakter. Elke kamer heeft een eigen toilet en douche, onze luxe kamer beschikt ook over een ligbad. Uw ontbijt met producten van ons eigen landgoed, serveren we in de eetkamer of bij mooi weer natuurlijk op het terras. U heeft daarbij fantastisch uitzicht op de tuinen en het omringende landgoed.

Uw trouwdag wordt een unieke belevenis

Gelegen tussen uitgestrekte bossen, bijzondere tuinen en statige grachten lijkt Kasteel Middachten uit een andere wereld te komen. Uw huwelijksdag wordt hier een waar sprookje. Nadat u de statige oprijlaan bent opgereden, stapt u uit op het plein voor het kasteel. U wordt ontvangen door de huismeester van het kasteel en loopt door de prachtige, historische trappenhal naar de grote zaal. Hier wordt u door de ambtenaar van de burgerlijke stand in de echt verbonden. Een bijzondere trouwdag begint op Kasteel Middachten!

Authentiek kasteel

Nadat u door de ambtenaar van de burgerlijke stand bent getrouwd is het tijd voor de bruidstaart en een glas champagne. Dit kan allemaal in het authentieke Kasteel Middachten. Ook voor uw receptie en diner kunt u terecht in de prachtige salons van het kasteel of ?s zomers in de feestelijke oranjerie en de schitterende tuin.

Landgoed Middachten

Landgoed Middachten 3
6994JC De Steeg
026 4952186

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media