Jeanette de Vos-Michel als trouwambtenaar laat ik jullie stralen...

  • 5_jeanette_de_vos-michel_trouwabtenaar
  • 4_jeanette_de_vos-michel_trouwabtenaar
  • 3_jeanette_de_vos-michel_trouwabtenaar
  • 2_jeanette_de_vos-michel_trouwabtenaar
  • 1_jeanette_de_vos-michel_trouwabtenaar
  • 5_jeanette_de_vos-michel_trouwabtenaar
  • 4_jeanette_de_vos-michel_trouwabtenaar
  • 3_jeanette_de_vos-michel_trouwabtenaar
  • 2_jeanette_de_vos-michel_trouwabtenaar
  • 1_jeanette_de_vos-michel_trouwabtenaar
Naar de website  

Dé trouwambtenaar die bij jullie past

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Voordat je je Ja-woord uitspreekt naar elkaar valt er veel te regelen. Wat wordt het? Gaan jullie voor een groots huwelijk met alles er op en er aan of voor een klein intiem moment? Jullie ja-woord, dat hele speciale moment waarop de liefde, het verleden, heden en de toekomst even samen komen. Daarvoor ga je natuurlijk op zoek naar d? trouwambtenaar die bij jullie past. D? trouwambtenaar die jullie verhaal op de juiste manier kan verwoorden, precies zoals jullie het graag willen. Groots of intiem een volle zaal of een handjevol gasten het gaat om jullie en jullie moment, een moment dat je vol liefde wilt beleven, gewoon een heel speciaal moment. Dan ben je bij mij Jeanette de Vos-Michel aan het juiste adres!

Een persoonlijke en warme ceremonie

Geen bruidspaar is het zelfde en dat is nu juist wat ik zo leuk vind! Kunnen aanstippen wat voor jullie zo belangrijk is in de liefde en het leven, weergegeven in een ceremonie die intiem en onvergetelijk is. Ik verbind me met jullie persoonlijke verhalen, met jullie familie, vrienden en gasten en door deze verbinding maak ik voor jullie een ceremonie die warm en persoonlijk is met humor, de lach en de traan. Met jullie het bruidspaar in de hoofdrol. Samen maken we jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag.

Ik heb al vele ceremonies mogen verzorgen

Graag nodig ik jullie uit om mijn website te bezoeken en lees over de avonturen die ik al beleeft heb met mijn bruidsparen en lees hun reacties. Voel en beleef daarin mee, wat het voor hen en ook voor mij zo speciaal maakte om een huwelijksceremonie voor het bruidspaar te mogen verzorgen. Vele 'gewoon, heel bijzondere trouwceremonies' heb ik al mogen doen. In Nederland en erbuiten. In de hoge bergen van Oostenrijk, het strand van Scheveningen, een weiland langs de IJssel, tot in de achtertuin van mijn overbuurtjes en op nog zoveel meer hele bijzondere locaties. Trouwen is voor ook voor mij iedere keer opnieuw, Gewoon, heel bijzonder! Willen jullie dat ook? Bel of mail mij voor een kennismaking en meer informatie. Want het ja-woord dat geef je elkaar immers pas na de 'klik' Jeanette de Vos Michel www.jeanettedevosmichel.nl.

Jeanette de Vos-Michel

Berkelsingel 21
7201BK Zutphen
06 21392350

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media