Trouwen in stijl: de stoerste maatpakken van het moment

Uniek maatpak

Een standaard bruiloft is allang passé. Vroeger trouwde men in een donker pak, heel traditioneel en volgens de etiquette. Tegenwoordig mag het gelukkig allemaal wat losser en minder volgens de richtlijnen. Ben jij benieuwd wat de trends zijn op het gebied van trouwkleding voor mannen? Lees dan gauw verder… Hier vind je namelijk de stoerste maatpakken van het moment!

Slim-fit trouwpak

Een slim-fit trouwpak heeft een getailleerde pasvorm en past dus perfect bij een gemiddeld postuur. Het kostuum zit wat strakker om het lichaam en heeft een curve in de taille.  

Trouwen in een smoking

Trouwen in een unieke smoking. Een smoking op maat in de kleuren wit, blauw of zwart komt chique en luxe over. De smoking speelt nog altijd de hoofdrol in de thema’s: the roaring 20’s, the Great Gatsby en het black tie thema. De trend is om je smokingjasje te voorzien van een ‘unieke stof’ met een uniek patroon en/of kleur. Denk aan luxueuze zilverkleurige stoffen, stoffen met bijzondere patronen en zelf stoffen waar diamant in is verwerkt. 

Smoking dragen

Casual 

Een casual trouwpak past perfect bij een huwelijk op het strand. Draag slippers of sneakers onder het pak, geen das of strik en de blouse het liefst zelfs wat losgeknoopt. Niet te stijf, maar lekker losjes!

Trouwpakken met kleur

Vaak gaat de meeste aandacht naar de bruid, maar ook zeker de bruidegom mag opvallen! Ga daarom voor een groen trouwpak. De trend van dit moment! De meeste bruidegommen kiezen voor een grijs of blauw trouwpak, ook heel mooi natuurlijk, maar met een groen trouwpak trek je nét iets meer de aandacht. 

De ruit is terug!

Het trouwpak met ruit is terug. Deze stijl past perfect bij de bruidegom die zich wil onderscheiden en modieus gekleed wil gaan. Je kunt bijvoorbeeld de themakleur van jullie bruiloft in het pak laten verwerken. Ook kun je het alleen bij geruite accessoires houden, bijvoorbeeld subtiel in een gilet of in de das.

Trouwpak met ruitjes

Hippe accessoires

De accessoires voor de bruidegom zijn razend populair dit jaar! Denk aan een strik of mooie leren bretels. Ook moet je er rekening mee houden dat je riem perfect matcht met je schoenen. 

Meer aandacht voor het pochet

Dit jaar wordt er meer aandacht besteedt aan het pochet. De pochet mag op het trouwpak gezien worden en steekt op een net wat andere manier in het borstzakje. Qua vouwwijze of kleur mag het wat uitbundiger. Ga voor een pochet die dezelfde kleur heeft als het pak of ga voor een contrastkleur. 

Leuke adresjes

TailormadeSuits

TailormadeSuits

trouwpakken voor een scherpe prijs!

Ook interessant

De dresscode bij een bruiloft

De dresscode bij een bruiloft

Waar moet je op letten bij het plannen van je bruiloft?

Waar moet je op letten bij het plannen van je bruiloft?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media