Trouwen met een blauwe touch...

Trouwen met een blauwe touch

Voordat jullie kunnen gaan trouwen, moeten er eerst een aantal zaken geregeld worden. Wat al vrij vroeg in de voorbereiding geregeld moet worden, zijn de kleuren. Willen jullie een bruiloft met een kleurenthema of gewoon kleuraccenten? Tja, je hebt ook zoveel keuze… Wij snappen daarom ook heel goed dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Vroeger koos men meestal voor de kleur wit, maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Bruidsparen willen uitpakken op deze dag en dat vinden wij ook niet zo gek. Trouwen doe je immers als het goed is maar één keer in je leven. In dit artikel lees je alles over trouwen met een blauwe touch…

Blauw, we love it!

Een stijlvol huwelijk in het blauw, dat ziet er echt fantastisch uit! Het is een kleur die chique, stijlvol, maar ook zeker vrouwelijk is. Omdat blauw in veel verschillende tinten verkrijgbaar is, kun je er ook nog eens alle kanten mee op. Wanneer blauw jullie hoofdkleur wordt, is wit daar heel goed bij te combineren. Eigenlijk best simpel, maar wel heel stijlvol. Door met een kleurenthema te werken, word je bruiloft tot in de puntjes aangekleed. En door steeds dezelfde tinten blauw te gebruiken, creëer je een prachtig geheel. 

Bruiloft met blauw tinten

Lichtblauw; een lekker zomers kleurtje!

De kleur lichtblauw past perfect bij een zomerse bruiloft. Als het mooi weer is, vind jullie ceremonie hoogstwaarschijnlijk buiten plaats. Misschien wel aan het water of onder die eeuwenoude eik. Hoe leuk is het dan om over een blauwe loper naar het altaar te lopen? Zie je het al helemaal voor je? Ook kun je de kleur lichtblauw perfect laten terugkomen in de decoratie van je bruiloft. Denk aan servetten voor bij het diner of een mooie lichtblauwe loper op de diner tafel. Ook de bruidstaart en het bruidsboeket zou je hier helemaal op aan kunnen passen. 

Donkerblauw; voor een winterse bruiloft

Donkerblauw past juist heel goed bij een winterse bruiloft. Een sfeervolle ceremonie bij de open haard met aan elke stoel bijvoorbeeld een blauw lint. Of wat dacht je van een mooie donkerblauwe bruidstaart met witte suikerrozen? Ook kun je je gasten vragen of ze allemaal in het donkerblauw gekleed willen gaan. Zo krijg je één geheel op de trouwfoto’s.

Bruiloft met een blauw thema

Kies vintage blauw voor een vintage bruiloft

Ik zie je denken… bestaat dat wel; vintage blauw? Ja zeker. Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om in vintage stijl te gaan trouwen. En daar horen natuurlijk vintage items bij. Denk aan kartonnen trouwkaarten, leuke ouderwetse meubels, kandelaars enz. Madame Petite in Friesland heeft te gekke items voor een vintage bruiloft.

Hou je niet van zachte kleuren? Kies voor felblauw!

Ben je niet zo van de zachte kleuren? Dan is felblauw een te gekke optie om toe te passen als themakleur. De bruidegom kan kiezen voor een gaaf felblauw trouwpak. Als bruid zul jij vast in het wit trouwen, maar je kunt bijvoorbeeld wel felblauwe trouwschoenen aanschaffen. Ook qua decoratie is de keuze enorm. Denk aan felblauwe vaasjes, menukaarten met deze kleur, fleurige bloemen enz. 

Bruidegom met blauw trouwpak

Babyblauw als themakleur

Maak je bruiloft super schattig met babyblauw als themakleur. Vraag je besties of zij allemaal dezelfde kleur jurk willen dragen in deze prachtige kleur. Dit staat echt supergaaf op de trouwfoto’s. Je kunt bijvoorbeeld deze super cutie kleur terug laten komen in de trouwschoenen, dit geldt voor zowel de bruid als bruidegom. Of wat dacht je van blauwe bloemen in het bruidsboeket of polsboeket

Navy: super chique en stijlvol!

Navy is een prachtige kleur om te combineren met een bruiloft in het wit om het stijlvol en chique te maken. Wat ook een tof idee is: ga voor de scheepvaartstijl en combineer deze fantastische kleur met rood. Het wordt echt een prachtig plaatje!

Jullie dachten al aan een huwelijk met een blauwe touch, maar na het lezen van dit artikel weet je vast zeker dat blauw jullie kleur moet worden. Dat kan ook bijna niet anders, want blauw is chique en stijlvol. 

Leuke adresjes

Party @ Home

Party @ Home

de specialist in ballondecoraties
Bloemengevoel

Bloemengevoel

een prachtig bruidsboeket voor uw mooiste dag
Vintage Volkswagen Verhuur

Vintage Volkswagen Verhuur

zelf rijden in vintage Volkswagens

Ook interessant

Versiering voor op tafel op jouw trouwdag

Versiering voor op tafel op jouw trouwdag

Waar moet je op letten bij het plannen van je bruiloft?

Waar moet je op letten bij het plannen van je bruiloft?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media