polsboeketHet polsboeket

Een bruidsboeket is een onmisbare accessoire voor iedere bruid. Maar wat als je geen zin hebt om een groot deel van de dag met een boeket in je handen wilt lopen? Of als je vindt dat een bruidsboeket helemaal niet bij jouw stijl of persoonlijkheid past? Dan is het polsboeket een praktische en originele oplossing!

Flowerpower!

In de jaren '60, de  tijd van de flowerpower, waren de bruidjes vaak versierd met prachtige bloemdecoraties. Een bloemenkrans werd dan in het bruidskapsel verwerkt, en vaak ook een bloemendecoratie rond de pols en onderarm. Eigenlijk is deze trend daarna nooit meer verdwenen. De bloemdecoraties worden nog altijd verwerkt in het haar, rond de pols, arm e.d. 

Het polsboeket

Je zou denken dat een polsboeket alleen gedragen wordt door de ietwat alternatieve bruiden. Maar dat is zeker niet waar. Het polsboeket is in ieder geval een mooie vervanger van het bruidsboeket. Maar het is daarnaast ook nog eens een fleurig accessoire bij de trouwjurk. Je kunt dus gerust voor een polsboeket of bloemdeco kiezen terwijl je ook een bruidsboeket hebt.

Het armboeket

Je kunt het polsboeket ook doortrekken naar je arm. Een armboeket of armdecoratie dus. Bespreek met jouw "floral-designer" de mogelijk van een polsboeket of arm-decoratie. Denk wel 1 of enkele seizoenen vooruit. Dan wordt je niet teleurgesteld als jouw favorieten in dat seizoen niet beschikbaar of geschikt zijn. Maar daar kan de specialist jou zeker in adviseren.

Leuke adresjes

Bloemengevoel

Bloemengevoel

een prachtig bruidsboeket voor uw mooiste dag

Ook interessant

Cupcakes op je bruiloft zijn helemaal hip

Cupcakes op je bruiloft zijn helemaal hip

Versiering voor op tafel op jouw trouwdag

Versiering voor op tafel op jouw trouwdag

Dit waren in 2022 de trouwjurken trends

Dit waren in 2022 de trouwjurken trends
Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media