Versiering voor op tafel op jouw trouwdag

Versiering tafel bruiloft

Het huwelijk belooft één van de mooiste dagen uit jullie leven te worden. Natuurlijk wil je deze dag tot in de puntjes geregeld hebben en daarbij kan tafeldecoratie niet ontbreken. Met prachtige tafeldecoratie zorgen jullie er voor dat jullie hapjes en drankjes in stijl geserveerd worden. Voor ieder thema zijn er mooie bijpassende decoratie items te verkrijgen. In dit blog lees je alles over versiering voor op tafel op jouw trouwdag. 

Tafeldecoratie

Versier de tafels met bijvoorbeeld een mooie loper, glazen potjes met verse bloemen, strikken van tule of lint en kandelaars. Hiermee creëer je een gezellige sfeer. Laat je gasten makkelijk hun tafel vinden met een tafelnummer. De tafelnummers zijn ook erg handig voor de obers. Naast de tafelnummers kan je ook per plek een plaatskaartje neerzetten. Hierop schrijf je de naam van de persoon die op die plek moet komen te zitten. Je kunt de mensen die elkaar goed kennen bij elkaar zetten, maar je kunt er ook voor kiezen om de families door elkaar heen te zetten. Zo leren ze elkaar wat beter kennen. 

Diner bruiloft

Servies & bestek

De meeste locaties beschikken over servies en bestek waar je gebruik van mag maken. Maar wij snappen best dat je het servies en bestek wilt laten aanpassen op de rest van de decoratie op jullie trouwdag. In dit geval kun je wegwerpservies gebruiken of servies huren. Om het geheel helemaal af te maken en er een feestelijke twist aan te geven, kun je de glazen hierop aanpassen. Ook zou je bekertjes kunnen aftoppen met de leukste rietjes. Wegwerpservies is niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor een mooie tafelversiering op jullie bruiloft. Door de mooie ontwerpen, prints en kleuren hebben jullie gasten echt niet door dat de bordjes en het bestek van karton of hout zijn gemaakt! En wat dacht je van gepersonaliseerde bierviltjes met uw foto? Reclameland is specialist op het gebied van goedkoop bierviltjes bedrukken. Rond, vierkant of een ander vorm, enkel- of dubbelzijdig, full colour bedrukt, het is allemaal mogelijk. 

Decoratie voor de stoelen

Alle stoelen staan opgesteld, zowel voor het diner als voor de ceremonie. Hoe leuk zou het zijn om de stoelen ook te voorzien voor aan te kleden? Hang bijvoorbeeld leuke Mr. & Mrs. bordjes aan de stoelen van het bruidspaar en iedereen weet dat die stoelen voor het bruidspaar zijn. Of maak met tule mooie strikken voor aan de stoelen van de gasten. De ceremonie stoelen kun je versieren met bijvoorbeeld glazen potjes met verse bloemen, strikken van tule of lint. Ook zou je elke stoel een naambordje kunnen geven. Zo ontstaat er in ieder geval geen verwarring over wie waar moet komen te zitten. 

Zoals je hebt kunnen lezen, is er veel mogelijk op het gebied van tafelversiering. Glazen potjes met verse bloemen, strikken van tule of lint, kandelaars, tafelkaartjes en nog veel meer. Wij wensen je veel succes met het vinden naar de juiste decoratie. 

Leuke adresjes

Bloemengevoel

Bloemengevoel

een prachtig bruidsboeket voor uw mooiste dag

Ook interessant

Waar moet je op letten bij het plannen van je bruiloft?

Waar moet je op letten bij het plannen van je bruiloft?

Trouwen met een blauwe touch

Trouwen met een blauwe touch
Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media