Trouwen in Voorst

Voorst_trouwen
Als jullie gaan trouwen, kun je met de gemeente afspraken maken over het sluiten van jullie huwelijk. Bijvoorbeeld over de locatie, de trouwdatum en het tijdstip. Ook kun je afspraken maken over hoe de ceremonie er uit komt te zien. Het is verplicht dat er getuigen aanwezig zijn als jullie elkaar het ja-woord geven. Dit kunnen minimaal twee en maximaal vier meerderjarige getuigen zijn. 

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Twello
• Huis Duistervoorde
• Hofstede De Middelburg
• Landgoed Klarenbeek
• Eenmalige trouwlocatie

Trouwen, eigen locatie

Je kunt zelf kiezen waar je trouwt. Misschien wil je trouwen op een plek waar je een bijzondere herinnering aan hebt. De gemeente moet toestemming geven, voordat je op deze plek mag trouwen. De locatie moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Daarom is het verstandig op tijd contact op te nemen met de gemeente. Zij kunnen je ook vertellen of je eventueel nog vergunningen nodig hebt.

Trouwambtenaren

Jullie huwelijk wordt voltrokken door een "buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand". De ze trouwambtenaar neemt enkele weken voor de trouwdatum contact met jullie op om een afspraak te maken voor een kennismaking en het bespreken van jullie wensen. Jullie kunnen een voorkeur aangeven voor één van de trouwambtenaren die zichzelf voorstellen op de website van de gemeente Voorst.

Kosten van het huwelijk

Overzicht kosten huwelijk

Kosteloos trouwen

Op maandag en dinsdag kun je tussen 08.15 en 09.30 kosteloos trouwen. Dit is alleen mogelijk in het gemeentehuis. Meer informatie over kosteloos trouwen? Neem contact op met de gemeente Voorst.

Meer informatie over trouwen in Voorst

Gemeentehuis Twello
H.W. lordensweg 17
7391 KA Twello
Tel: 0571 279911
Website: www.voorst.nl
E-mail: gemeente@voorst.nl

Leuke adresjes


Slot Doddendael

Slot Doddendael

alle dagen van de week trouwen op deze unieke trouwlocatie

Ook interessant


Hoe maak ik mijn trouwdag onvergetelijk

Hoe maak ik mijn trouwdag onvergetelijk

Etiquette-trouwen

Etiquette-trouwen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media