Trouwen in Westervoort

Westervoort_trouwen

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis, je geeft het ja-woord aan je partner en belooft hem of haar trouw te blijven. Een bruiloft betekent ook veel voorbereiden en plannen, waaronder het regelen van de trouwceremonie. Je kunt de ceremonie in Westervoort op verschillende locaties in de gemeente laten voltrekken. Op deze pagina vind je handige informatie die jullie kan helpen.

Trouwlocaties

Als je in gemeente Westervoort wil trouwen kun je de locatie zelf kiezen. Huwelijken worden normaal gesproken voltrokken in de trouwzaal van het gemeentehuis, maar je kunt bijvoorbeeld ook trouwen in de Protestantse Kerk, Huize Vredenburg of De Verzameling. Wil je liever op een andere locatie trouwen? Ook dat kan. Dit kan zelfs je eigen achtertuin zijn als je dat wilt.

Trouwambtenaren

De ceremonie wordt verzorgt door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Je kunt zelf aangeven welke trouwambtenaar je voorkeur heeft: wie mag de trouwceremonie van jullie huwelijk verzorgen? Er zijn een aantal buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand die een huwelijk in Westervoort kunnen verzorgen. Ze stellen zich aan je voor op de website van de gemeente Westervoort.

Kosten van het huwelijk

Kijk voor de kosten van het trouwen op de website van de gemeente Westervoort. Dan zie je altijd de exactie prijzen.

Kosteloos trouwen

Op maandag om 10.00 uur kan er kosteloos worden getrouwd. Er wordt hierbij echter wel € 74,40 aan administratiekosten gerekend. Het kosteloze huwelijk zal plaatsvinden in de vergaderruimte van het gemeentehuis. Het aantal personen dat aanwezig mag zijn wordt beperkt tot twintig. Er vindt één voltrekking van een kosteloos huwelijk per dag plaats. Je hebt geen keuzemogelijkheid voor een trouwambtenaar. 

Meer informatie over trouwen in Westervoort

Gemeente Westervoort
Dorpsplein 1
6931 CZ Westervoort
Tel: 026 3179911
Website: www.westervoort.nl
E-mail: gemeente@westervoort.nl

Leuke adresjes


De Peerdestal

De Peerdestal

trouwlocatie met 2 sfeervolle ruimtes

Ook interessant


Hoe vind je de perfecte bruidslingerie?

Hoe vind je de perfecte bruidslingerie?

Hoe maak ik mijn trouwdag onvergetelijk

Hoe maak ik mijn trouwdag onvergetelijk
Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media