Trouwen in Zaltbommel

Zaltbommel_trouwen
Hebben jullie trouwplannen? Dan meld je dit bij de gemeente waar je wilt gaan trouwen. Het huwelijk kan in elke gemeente in Nederland plaatsvinden. 

Wat moet je regelen?

Als je gaat trouwen dan regel je dat op deze manier:
• Prik allereerst een trouwdatum
• Neem contact op met de trouwlocatie om de datum vast te leggen. Vergeet ook niet om deze datum bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente vast te leggen.
• Meld minimaal 6 weken van te voren bij de afdeling Burgerzaken dat je wilt gaan trouwen. Let op: alle benodigde formulieren/documenten moeten in ieder geval twee weken van te voren bij de gemeente binnen zijn.

Trouwlocaties

Zaltbommel heeft naast het gemeentekantoor nog een aantal trouwlocaties met veelal historische uitstraling. Deze locaties bieden alle voorzieningen om ervoor te zorgen dat jullie huwelijksdag 'de mooiste dag van je leven' wordt.
• Huis Brakel
• Oude Stadhuis
• Slot Loevestein
• De Verdraagzaamheid
• Sint-Maartenskerk
• De Gasthuiskapel
• Gemeentekantoor aan de Hogeweg

Trouwen op een eigen locatie

Het is mogelijk om in de gemeente Zaltbommel een eigen trouwlocatie te kiezen. Op de pagina Trouwen in Zaltbommel op de website van de gemeente lees je meer over de voorwaarden.

Trouwambtenaren

De trouwdag is een bijzondere gebeurtenis. De gemeente Zaltbommel helpt je graag om van je huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Zo kun je bijvoorbeeld je voorkeur voor een trouwambtenaar aangeven. Samen met jou zorgen zij voor een unieke, persoonlijke en feestelijke gebeurtenis die voldoet aan jouw wensen. 

Kosten van het huwelijk

Uiteraard zijn er aan de huwelijksvoltrekking kosten verbonden. Voor alle administratieve handelingen, diverse documenten, de trouwambtenaar, de trouwlocatie, etc. 

Kosteloos huwelijk

Op maandag en woensdag van 09.00 tot 09.30 kun je kosteloos trouwen op locatie gemeentekantoor. De plechtigheid is zonder toespraak.

Meer informatie over trouwen in Zaltbommel

Gemeentekantoor Zaltbommel
Hogeweg 11
5301 LB Zaltbommel
Tel: 0418 681645
Website: www.zaltbommel.nl
E-mail: info@zaltbommel.nl

Trouwbedrijven gemeente Zaltbommel


Maarten Rietdijk Films

Maarten Rietdijk Films

Aalst

Leuke adresjes


Landgoed Middachten

Landgoed Middachten

romantische trouwlocatie in Gelderland

Ook interessant


De perfecte bruiloft uitnodiging

De perfecte bruiloft uitnodiging

Hoe maak ik mijn trouwdag onvergetelijk

Hoe maak ik mijn trouwdag onvergetelijk
Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media