The do's and don'ts van jouw huwelijksparfum

Huwelijksparfum

Met je trouwdag in zicht, is het voor veel bruidsparen de kans om helemaal uit te pakken. Naast een prachtige trouwlocatie hoort daar ook het mooiste trouwpak bij. Alles om jezelf op die dag zo mooi mogelijk te voelen. Daarnaast hoort ook uiterlijke verzorging hierbij. Nadenken over je bruidskapsel, de verzorgingsproducten voor je huid en haar... Het passeert allemaal de revue. Ook een lekker luchtje uitkiezen is aan te raden. Het doet je daarnaast meteen herinneren aan deze mooie dag. Wat zijn nu de do's en don'ts bij het uitkiezen van jouw parfum als je straks gaat trouwen?

De do's van het uitkiezen van de lekkerste geur

Test het parfum altijd uitvoerig op je huid. Veel mensen vergeten dit wel eens, maar er is altijd een kans dat je allergisch bent. Je kunt dit merken aan rode plekjes op je huid of andere uitslag. Ook jeuk en een branderig gevoel kan optreden bij een allergie. Door de parfum te testen aan de binnenkant van je pols voordat je gaat trouwen, weet je zeker dat je niet allergisch bent. 

Parfum voor je bruiloft

Vraag je partner om diens mening. Je wilt op je trouwdag op je mooist zijn voor je grote liefde. En natuurlijk ook lekker ruiken. Als je eenmaal een geur gevonden hebt, is het slim om deze ook aan je partner te laten ruiken. Geeft deze groen licht? Dan weet je zeker dat de parfum een passende match voor je is!

Ruik meerdere geuren. Het kan natuurlijk, dat je al weet wat je favoriete geur is. Als je er nog niet uit bent, is het de moeite waard om meerdere geuren uit te proberen. Tussen het ruiken kun je even naar buiten lopen. Zo hou je je reuk neutraal. Ook het ruiken aan een koffieboon neutraliseert. Parfum bij Douglas kopen is ook een 'do'. Een groot assortiment van parfum tegen een scherpe prijs. 

Parfum voor de bruid

Dit zijn de don'ts van het uitkiezen van je huwelijksparfum

Spuit niet veel teveel op. Overal waar 'te' voor staat is niet goed, behalve tevreden. Dat advies heb je vast vaak gehoord, maar is extra belangrijk als je straks gaat trouwen. Het is niet fijn voor jouw partner en bruiloftsgasten als ze in een parfumwolk komen. Je kunt het beste wat parfum op je polsen, achter je oren en eventueel bij je decolleté van de trouwjurk wat doen. Dit zijn de plekken waar de geur het beste blijft hangen. Bescheiden spuiten volstaat.

Smeer geen parfum op je gezicht. Er wordt deze dag heel wat afgezoend. Het bestaat echt dat iemand parfum op zijn wangen spuit. Een afknapper voor gasten. Maar nog het meest voor degene met wie je trouwt.

Heb jij al een datum geprikt om samen op zoek te gaan naar jullie favoriete huwelijksparfum?

Leuke adresjes

TailormadeSuits

TailormadeSuits

trouwpakken voor een scherpe prijs!

Ook interessant

Dit waren in 2022 de trouwjurken trends

Dit waren in 2022 de trouwjurken trends

Hoe maak ik mijn trouwdag onvergetelijk

Hoe maak ik mijn trouwdag onvergetelijk

Trouwen in stijl de stoerste maatpakken van het moment

Trouwen in stijl de stoerste maatpakken van het moment
Bezoek ook de website:

Trouwen in Flevoland

Volg ons op social media